澳门新葡萄京app下载-澳门葡萄京官方网站

title=

酒店重建设计,为酒店的每个角落引入山峦景观

2020-07-06 12:40

在经过2011年的扩建之后,noa * 事务所此次又担任了Valentinerhof酒店的重建任务,意在延续酒店原先的观念:在与自然和谐相处的前提下保持自身的特质。本次重建旨在为酒店的每个角落引入山峦景观,从而进一步强调与自然相融合的理念。

noa * (network of architecture) is rebuilding the family business Valentinerhof after the reconstruction and extension of 2011 and tries to remain faithful to the old concept of the hotel – to maintain its identity in harmony with nature. The new reconstruction is intended to reinforce the concept of integrating nature even further by taking a view of the mountain landscape from every point of the hotel.

▼酒店外观,exterior view

仕米设计堂 (93).jpg仕米设计堂 (92).jpg仕米设计堂 (95).jpg


酒店坐落在意大利Kastelruth的村庄内,与著名的Seiser Alm高原景区相邻,海拔约1200米。这间家族企业酒店在2011年的扩建中增加了新的健康中心和14间宽敞的套房。在2017年的第二次重建中,酒店将在西南侧增加一栋新建筑,另外还有一座新主楼,最终将酒店的新旧部分完整地连接起来。扩建的部分皆面向Schlern 雪山的壮丽景色。主创建筑师Stefan Rier说:本次重建的主要目的是捕捉Schlern雪山的美景。山峦就像是舞台上一位沉默的表演者,而酒店正是舞台本身,客人们则是沉思着的观众。

The hotel is located in the village of Kastelruth / Castelrotto (IT) next to the well-known Seiser Alm at approx. 1200 meters above sea-level. The family business was already extended in 2011 and expanded with a new wellness area and 14 spacious suites. During the second construction in 2017 a new building in the south-west was constructed, as well as a new main building – connecting all existing and new hotel parts. The new extensions are all facing the spectacular view of the “Schlern” mountain. “The main concept of the recent reconstruction was to capture of the view of the “Schlern”. The mountain plays the role of the silent actor on the stage; the hotel with its guests acts as a stage with pondering viewers…” – Stefan Rier


▼立面上不规则的间隙使阳光充分射入室内

irregular recesses in the horizontal wooden panels of the facade allow sufficient daylight to penetrate into the rooms behind仕米设计堂 (99).jpg


建筑、自然和传统的和谐相融 | ARCHITECTURE IN HARMONY WITH

NATURE AND TRADITION

新建的主楼中包含接待区、酒吧、大堂和7间客房/套房,其木制的立面使人想起当地独具特色的农舍。横向铺设的木板呈现出不规则的间隙,使阳光能够充分地射入室内。大堂和新客房的玻璃立面强调了室内与室外、酒店与景观的对话,拉近了空间与自然环境的关系。位于西南侧的新建筑包含9间套房,该建筑顺应自然地势,与地面融为一体,同时沿袭了露天舞台的特点。木制元素再次被应用到建筑的各个结构当中,使人回忆起当地传统的建筑风格。

The new main building with its reception, bar, lobby and seven rooms / suites has a wooden facade reminding of typical farmhouses of the area. Irregular recesses in the horizontal wooden panels of the facade allow sufficient daylight to penetrate into the rooms behind. The glass fronts of the lobby and the rooms in the new main building underline the dialogue between indoor and outdoor – between the hotel and the landscape. They connect the spaces more closely with the surrounding nature. The new building in the southwest with nine new suites is integrated into the grounds, following the natural topography and continuing the typical character of an arena. Once again, wood elements are recommended to the building elements, reminiscent of the building tradition of the area.

▼木制的立面使人想起当地独具特色的农舍,the new wooden facade reminding of typical farmhouses of the area

仕米设计堂 (101).jpg

▼室外露台,outdoor terrace

仕米设计堂 (90).jpg

▼本次重建的主要目的是捕捉Schlern雪山的美景,the main concept of the recent reconstruction was to capture of the view of the “Schlern”

仕米设计堂 (85).jpg仕米设计堂 (88).jpg仕米设计堂 (86).jpg

舞台般的场景

| THEATER PRODUCTION


新的大堂布置以舒适的家具、定制的锥形大吊灯、华丽的窗帘以及落地书架,带来会客厅一般的氛围。镀金的自立式楼梯通向上方楼层的6间客房和1间套房,在满足功能需要的同时也成为一座独特的空间雕塑。有趣的家具、装饰物和灯光在窗外群山的映衬下,共同带来童话般的氛围。整座大堂变成了客人们的舞台,与雪山带来的无声剧场形成呼应,将人们引至一个全新的世界。

The new lobby conveys the cozy upholstery furniture, the large self-designed conical lamps, the pompous curtains and the partly room-high bookshelves living room atmosphere. The gilded free-standing staircase leading to the six new rooms and the new suite on the upper floors not only fulfills the development but also the design purpose as a unique space sculpture. The playful furniture, decorations and the light create a fairytale atmosphere, which is enhanced by the view of the surrounding mountains. The “silent theater”, which the mountain offers to the guest, receives almost a kind of antipode: the lobby becomes the stage of the guest, which apparently takes him to another world.

仕米设计堂 (16).jpg仕米设计堂 (13).jpg仕米设计堂 (14).jpg仕米设计堂 (17).jpg仕米设计堂 (18).jpg仕米设计堂 (23).jpg仕米设计堂 (21).jpg仕米设计堂 (19).jpg仕米设计堂 (20).jpg仕米设计堂 (22).jpg仕米设计堂 (27).jpg仕米设计堂 (25).jpg仕米设计堂 (26).jpg仕米设计堂 (30).jpg仕米设计堂 (24).jpg仕米设计堂 (34).jpg仕米设计堂 (35).jpg仕米设计堂 (39).jpg仕米设计堂 (32).jpg仕米设计堂 (33).jpg仕米设计堂 (42).jpg仕米设计堂 (41).jpg仕米设计堂 (44).jpg


澳门新葡萄京app下载|澳门葡萄京官方网站

XML 地图 | Sitemap 地图